گروه اندیشه: مدیر بنیاد حضرت مهدی(عج) خراسان جنوبی گفت: یکی از مسائلی که متأسفانه در مقاطعی در جامعه ما رخ میدهد، تعیین برخی مصداقها بر علائم ظهور است که این اقدام نیز بسیار آسیبزا است.
حجتالاسلام محمدرضا خوشخو، مدیر بنیاد مهدویت خراسان جنوبی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، گفت: یکی از دلایلی که موجب میشود که در زمینه مهدویت افراد به سمت گروهها و جریانات انحرافی بروند این است که این گروهها حق و باطل را با هم درمیآمیزند و این موضوع شناخت حق را دشوار میکند.
وی بیان کرد: این در حالی است که تعالیم اسلام با دخدعه و نیرنگ بسیار فاصله دارد و بنابراین نیست که با درآمیختن حق و باطل افراد به سمت مباحث دینی حتی اگر موضوع مهمی مانند مهدویت باشد کشیده شوند.
مدیر بنیاد مهدویت خراسان جنوبی در این باره که در زمینه موضوع منجی آخرالزمان چه جنبهای حائز اهمیت است، اظهار کرد: دیدار امام مهدی(عج) برای هر مشتاقی بسیار دلنشین و خوشایند است، اما علیرغم شیرینی لحظه دیدار، تحقق رضایت امام زمان(عج) افضل از ملاقات آن حضرت است.
خوشخو عنوان کرد: فرض کنیم که خداوند لطف خویش را شامل حال ما کرد و موفق به دیدار حضرت شدیم، اما اگر تا آن لحظه کارهایی که انجام دادهایم مورد رضایت امامان قرار نگرفته باشد چگونه خواهیم توانست شرمنده نباشیم.
در جامعه خویش به عنوان یک منتظر اصلاح کننده باشیم
وی ادامه داد: اگر به دنبال رضایت حضرت و تحقق خواستههای ایشان باشیم و در حقیقت در جامعه خویش به عنوان یک منتظر اصلاح کننده باشیم بیشک به دنبال دیدار را نیز خواهد داشت چرا که گناهان و بیتفاوتی نسبت به رضایت حضرت خود حجابی برای دیدار است.
مدیر بنیاد مهدویت خراسان جنوبی گفت: خیلی از افراد در زمینه ظهور حضرت اشاره به این نکته میکنند که که ظهور نزدیک است که اگر معنای دقیق و درست این جمله را درنیابیم ممکن است جامعه دچار آسیبهایی شود.
خوشخو بیان کرد: اگر مقصود از جمله ظهور نزدیک است تعیین زمان برای ظهور است مثلا یک سال یا دو سال دیگر بیشک راه به اشتباه رفتهایم چرا که نزدیکی ظهور نسبی است اما اگر مقصود از نزدیکی ظهور این است که آن قدر ظهور را نزدیک بدانیم که هر زمان و هر لحظه باید خود را برای ظهور حضرت آماده داشته باشیم معنای درست جمله را دریافتهایم.
وی اظهار کرد: برخی از افراد جمله ظهور نزدیک است را به برخی از علماء نسبت میدهند در حالی که در بسیاری از موارد گفتههای علما در این زمینه تقطیع میشود و معنایی که آن عالم مد نظر داشته به شنونده صوت و یا کلیپ سخنرانی آن عالم منتقل نمیشود.
مدیر بنیاد مهدویت خراسان جنوبی عنوان کرد: یکی دیگر از مسائلی که متأسفانه در مقاطعی در جامعه ما رخ میدهد تعیین برخی مصداقها بر علائم ظهور است که این اقدام نیز بسیار آسیبزا است و نباید به سرعت برخی از وقایع مثلا اتفاقات در یمن و.. را با نشانههای ظهور تطبیق دهیم.
خوشخو افزود: اگر در تطبیق مصداقها با نشانههای ظهور راه را به خطا برویم این آسیب به وجود میآید که آن اتفاق رخ میهد، به اتمام می رسد اما ظهور حضرت محقق نمیشود و این مسئله ممکن است در اصل مهدویت برای برخی شبهه ایجاد کند.
خوشخو گفت: کسانی که در زمینه تطبیق مصداقهای در جهان امروز با نشانههای ظهور راه اشتباه را به مردم معرفی میکنند علم، دانش و درک کافی ندارند و در برخی موارد نیز این مسائل توطئه دشمن است تا مردم را نسبت به منجی آخر الزمان دچار شک و تردید کند.
وی یادآور شد: اگرهم به دنبال نشانههای ظهور هستیم بیشک باید از کتب معتبر مانند الغیبه نعمانی آن را بیابیم و به هر حدیثی استناد نکنیم.
گروه اندیشه: مدیر بنیاد مهدویت خراسان جنوبی با اشاره به اینکه تبیین فرهنگ انتظار هدف نهایی از برپایی جشنهای مهدویت است، از برگزاری ۲۰ جلسه محوری با حضور سخنرانان برجسته در دهه مهدویت در خراسان جنوبی خبر داد.
حجتالاسلام محمدرضا خوشخو، مدیر بنیاد مهدویت خراسان جنوبی و مسئول ستاد هماهنگی فعالیتهای دهه مهدویت استان در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، گفت: تبیین فرهنگ انتظار هدف نهایی از برپایی جشنهای دهه مهدویت است.
وی با اشاره به ضرورت معرفی شاخصههای جامعه منتظر بیان کرد: اگر در مراسمی که به مناسبت ایام میلاد حضرت مهدی(عج) برگزار میکنیم نتوانیم این مؤلفهها را برای جوانان بهدرستی بیان کنیم بیشک به هدف ایدهآل و نهایی از این برنامهها نخواهیم رسید.
مدیر بنیاد مهدویت خراسان جنوبی با اشاره به نامگذاریهای روزهای دهه مهدویت اظهار کرد: در آخرین جلسه این ستاد که متشکل از نهادهای فرهنگی فعال در حوزه موضوعات مهدوی و تبلیغی سراسر کشور عناوین ایام دهه مهدویت (ازپنجم تا 15 شعبانالمعظم) مصادف با 3 تا 13 خرداد سال جاری به تصویب رسید.
وی افزود: براساس تصمیم ستاد هماهنگی فعالیتهای مهدوی کشور، یکشنبه سوم خرداد و پنجم شعبان، مصادف با ولادت امام سجاد(ع) و سالروز فتح خرمشهر به نام مهدویت، معنویت و حماسه، دوشنبه چهارم خرداد و ششم شعبان به نام انتظار با همدلی و همزبانی دولت و ملت نامگذاری شده است.
خوشخو مطرح کرد: همچنین سه شنبه پنجم خرداد و هفتم شعبان به نام انتظار با مدیریت جهادی و اقتصاد مقاومتی، چهارشنبه ششم خرداد و هشتم شعبان به نام موعود ادیان و مصلح جهانی، پنجشنبه هفتم خرداد و نهم شعبان به نام معرفت مهدوی، آسیبها و تحریفها و جمعه هشتم خرداد و دهم شعبان بهعنوان تربیت و خانواده منتظر نامگذاری شده است.
مدیر بنیاد مهدویت خراسان جنوبی ادامه داد: شنبه نهم خرداد و یازدهم شعبان مصادف با ولادت حضرت علی اکبر(ع) به عنوان جوان، نصرت امام و سبک زندگی، یکشنبه دهم خرداد و دوازدهم شعبان به عنوان قرآن و عترت پایه تمدن موعود و دوشنبه یازدهم خرداد و سیزدهم شعبان به عنوان بیداری اسلامی، امت مهدوی و برائت از تکفیر و تفرقه وسه شنبه دوازدهم خرداد و چهاردهم شعبان به عنوان مهدویت، ولایت فقیه و بصیرت نام نهاده شده است.
خوشخو با بیان این نکته که امسال نیمه شعبان مصادف با ایام رحلت امام(ره) شده است، افزود: بر ایان اساس چهارشنبه سیزدهم خرداد و پانزدهم شعبان مصادف با ولادت حضرت مهدی(عج) به عنوان مهدویت، روز جهانی مستضعفین و امام خمینی نامگذاری شده است.
وی یادآور شد: در خراسان جنوبی نیز برای گرامیداشت دهه مهدویت مقرر شد که پوستری با موضوع پیامهای مهدوی طراحی و به ادارات ارسال شود و همچنین 20 جلسه محوری با حضور سخنرانان برجسته در استان در ایام دهه مهدویت برگزار خواهد شد.
به گزارش خبرنگار خاورستان، حجتالاسلام و المسلمین محمدرضا خوشخو مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی (عج) در خراسانجنوبی، در سخنرانی پیش از خطبههای نمازجمعه این هفته بیرجند، با تبریک میلاد امام زمان (عج)، گرامیداشت قیام 15 خرداد و تسلیت رحلت امام خمینی رحمهاللهعلیه گفت: استقرار عدالت اجتماعی، امنیت اجتماعی و روانی و استقرار عدالت در ابعاد مختلف از ویژگیهای حکومت امام زمان (عج) است که آبادانی و رفاه عمومی را درپی دارد.
وی بابیاناینکه بیش از 50 آیه در قرآن کریم به صورت توصیفی در خصوص امام زمان(عج) است افزود: اعتقاد به منجی و مصلح جهانی نه تنها در ادیان ابراهیمی و توحیدی بلکه در سایر آیینها اعم از بودا و هندو وجود دارد.
مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی (عج) در خراسانجنوبی با اشاره به این آیه قرآن "وَلَقَدْ کَتَبْنَا فِی الزَّبُورِ مِن بَعْدِ الذِّکْرِ أَنَّ الْأَرْضَ یَرِثُهَا عِبَادِیَ الصَّالِحُونَ" اظهار کرد: بحث منجی در کتاب زبور و تورات آمده است.
حجتالاسلام و المسلمین خوشخو خواستار ترویج فرهنگ وقف مهدوی شد و تصریح کرد: جای بسی تأسف است که در کشورمان موقوفات به نام امام زمان (عج) کم داریم و باید بهگونهای فرهنگسازی شود که مردم امام زمان (عج) را شریک واقعی در اموال خود بدانند و بخشی از درآمدهای خود را به این امر اختصاص دهند.
وی متذکر شد: امام زمان (عج) نیازی به کمک مادی ما ندارند و این ما هستیم که به امام زمان (عج) محتاجیم چراکه کمک به امام زمان (عج)، در حقیقت کمک به خودمان است و معنای آن این است که امام زمان (عج) ما را پذیرفتهاند و مال و ثروت ما را لایق دانستهاند.
مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی (عج) در خراسانجنوبی ضمن تشکر از امام جمعه بیرجند به دلیل اختصاص فضایی جهت بنیاد فرهنگی حضرت مهدی (عج) و همچنین تشکر از اداره اوقاف و امور خیریه؛ خواستار همکاری بیش از پیش سازمانها و نهادها با بنیاد فرهنگی حضرت مهدی (عج) شد.
وی افزود: باید تلاش کنیم منتظر واقعی برای ظهور باشیم و اعمالمان را خالص وپاک سازیم.
مدیر بنیاد مهدویت خراسان جنوبی با اشاره به ویژگیهای حکومت امام زمان(عج) گفتـ: حکومت این حضرت بر پایه عدل و داد است و ما باید مهدی باوری داشته باشیم و برای لحظه ظهور ثانیه شماری کنیم.
خوشخو با اشاره به اینکه بهترین عبادتها، انتظار فرج است، افزود:کسانی که منتظر ظهور هستند مانند شخصی است که در رکاب امام زمان میجنگد و ما منتظران وظیفه داریم با بدعتها مبارزه کنیم.
وی با بیان اینکه هیچ بدعتی در روی کره زمین باقی نمیماند مگر امام زمان (عج) آن را از بین ببرد، اظهار داشت: امروز جهان اسلام گرفتار مشکلاتی است که دشمنان به وجود آوردند و به نام اسلام، به نام قرآن، و دین، انسانها را ذبح میکنند و ندای الله اکبر سر میدهند.
مدیر بنیاد مهدویت خراسان جنوبی گفـت: امام زمان (عج) در هنگام ظهور تمام سختیها و جاهلیتها را از بین میبرد و امنیت اجتماعی را تشکیل میدهد.
خوشخو افزود: امام زمان با آمدنش کینهتوزی را از بین برده و فضائل اخلاقی، نیکی و مهربانی را ترویج میدهد تا گرفتاریها برطرف شوند و با ظهور امام دوازدهم خشکسالی، کم آبی از بین میرود و زمین گیاهان خود را بیرون می آورند.
وی اظهار داشت: باید در زندگی خود بررسی کنیم که امام زمان چقدر در زندگی ما تأثیر دارد و هرکس این امام را دوست دارد باید تلاش کند تا به بنیاد مهدویت کمک کند و بنیاد مهدویت در خراسان جنوبی سالهاست که تشکیل شده و نیازمند کمک منتظران ظهور است.
مدیر بنیاد مهدویت خراسان جنوبی با اشاره به اینکه امام زمان نیازی به کمکهای ما ندارد، بلکه ما نیازمند الطاف آن حضرت هستیم، گفـت: طبق احادیث صدقهای که پرداخت میکنیم ابتدا به دست خدا میرسد و ما باید تلاش کنیم فرهنگ وقف و مهدوی را ترویج دهیم.
خوشخو با بیان اینکه رسانهها اعلام کنند که امام زمان (عج) مظلوم تاریخ واقع شده است، افزود: باید افرادی که توان دارند به بنیاد مهدویت کمک کنند تا امام زمان دست ما را بگیرد.
وی بیان داشت: این بنیاد تاکنون برنامههای مختلفی از جمله سخنرانی، جشنواره، کلاسهای آموزشی برگزار کرده و نمایندگی مسجد جمکران را داریم و هر زائری از خراسان جنوبی که بخواهد به قم و جمکران مشرف شود، با هماهنگی میتوانیم شرایط را فراهم سازیم .