حجتالاسلام محمدرضا خوشخو، مدیر بنیاد فرهنگی مهدی موعود(عج) خراسان جنوبی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، گفت: وقتی روایات رسیده از معصومین(ع)را بررسی میکنیم در مییابیم موضوع مهدویت در آن جایگاه خاصی دارد.
وی اظهار کرد: در یک تحقیق که زیر نظر آیت الله مکارم شیرازی انجام شده از امام علی(ع) ۵۱ حدیث چه در نهج البلاغه و چه در کتاب غررالحکم، از امام حسن(ع) ۵ حدیث، از امام حسین(ع) ۱۴ حدیث، از امام زین العابدین(ع) ۱۱ حدیث، از امام باقر(ع) ۶۳ حدیث، از امام صادق(ع)۱۲۴ حدیث، از امام موسی بن جعفر(ع) ۶ حدیث، از امام رضا(ع) ۱۹ حدیث، از امام جواد(ع) ۶ حدیث، از امام هادی(ع) ۶ حدیث و از امام حسن عسکری(ع) ۲۲ حدیث پیرامون موضوع مهدی(عج) و مهدویت نقل شده است.
مدیر بنیاد فرهنگی مهدی موعود(عج) بیان کرد: البته این معنای آمار قطعی و یقینی نیست و با بررسیهای بیشتر در کتب روایی احتمال دارد حدیثهای دیگری نیز به دست آید.
خوشخو ادامه داد: در حدیثی از امام جواد(ع) نقل شده که قائم ما همان مهدی منتظر است که در زمان غیبت باید در انتظارش بود و یا در جایی دیگر از حضرت نقل شده که اگر یک روز از عمر دنیا باقی باشد خدا آن روز را آن قدر طولانی میکند تا مهدی(عج) ظهورو آن را از عدل و داد پر کند، همانطور که از ظلم و ستم پر شده بود.
وی افزود:بحث منجی آخر الزمان بین مذاهب مختلف اسلامی موضوعی یقینی است و شیعه و سنی در حتمی بودن ظهور و قیام منجی، درنسب حضرت که هاشمی و قریشی است؛ در برخی از ویژگیهای جسمانی منجی و برخی از نشانههای ظهور اتفاق نظر دارند.
وی مدیر بنیاد فرهنگی مهدی موعود(عج) افزود: ما یک اختلاف وجود دارد و آن اینکه منجی آخر الزمان در نگاه شیعه زنده است و زمین از وجود حجت الهی بهره مند میشود، ولی از نگاه اهل سنت منجی آخر الزمان در آینده متولد خواهد شد.
- ۹۵/۰۳/۰۱