گروه اجتماعی: مدیر بنیاد مهدویت خراسان جنوبی با اشاره اینکه عزاداری سید الشهدا(ع) تعظیم شعائر الهی است، گفت : ثمره مجالس عزاداری باید افرایش قدرت تحلیل مسائل اجتماعی در مردم باشد.
محمدرضا خوشخو، مدیر بنیاد مهدویت خراسان جنوبی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، گفت: عزاداری ابزاری برای افرایش تبین اهداف قیام تأثیرگذار و عظیم سید الشهدا(ع) است.
وی با اشاره به اینکه ثمره مجالس عزاداری باید افرایش قدرت تحلیل مسائل اجتماعی در مردم باشد اظهار کرد: : برای اینکه یک مجلس دینی موفق داشته باشیم مداحان، روحانیت و عموم مردم باید مردم مؤلفههایی را مد نظر قرار دهند.
مدیر بنیاد مهدویت خراسان جنوبی بیان کرد: درست است که اشک بر مصائب اباعبدالله ارزش بسیاری دارد، اما این اشک ریختنها بخشی از عزاداری است و بخش دیگر درسها، عبرتها و پیامهای عاشورای است که شایسته است مد نظر قرار گیرد.
بهانهای برای تمسک به مسائل غیر مستند در مجالس دینی وجود ندارد
خوشخو وی با اشاره به اینکه بعدا از حادثه عاشورا وقایعنگاری این حادثه تاریخی آغاز شد، ادامه داد: با وجود منابع معتبری چون ارشاد شیخ مفید، مقتل نفس المهموم محدث قمی، لهوف سید بن طاووس و خصائص الحسینیه مرحوم شوشتری بهانهای برای تمسک به مسائل غیر واقعی و غیر مستند وجود ندارد.
وی افزود: حادثه عاشورا آنقدر سخت و دردناک است که فقط طرح آن اشک چشم را سرازیر میکند و لازم نیست که به آنچه در نیم روز غمگین دهم ماه محرم سال 61 هجری رخ داد بال و پر دهیم تا مردم را متأثر کنیم.
مدیر بنیاد مهدویت خراسان جنوبی گفت: کسی که مدح اهل بیت(ع) را میکند و در مجالس ذکر مصیبت آن بزرگواران را انجام میدهد باید خودش نیز متعهد به اخلاق حسینی باشد چرا که برای بسیاری از مردم مداحان الگوهستند.
سخنرانان با آمادگی کامل علمی در مجالس عزاداری حاضر شوند
خوشخو اظهار کرد: مجالس عزاداری سید الشهدا یک دانشگاه است و بنابرین همانطور که یک استاد دانشگاه با تحقیق و مطالعه قبلی در کلاس حاضر میشود، شایسته است سخنرانان نیز با آمادگی کامل به لحاظ علمی و مطالعه در این مجالس حاضر شوند.
وی یادآور شد: نکتهای که مردم نباید از آن غفلت کند تأمل در درسهای عاشورا چون امر به معروف، حجاب حضرت زینب و زنان اهل بیت(ع) و پایداری و استقامت در مسیر حق است.
- ۹۴/۰۷/۲۰