حجت‎الاسلام‎والمسلمین محمدرضا خوشخو

سخنرانی‎ها، مقالات، مصاحبه‎ها و تالیفات

حجت‎الاسلام‎والمسلمین محمدرضا خوشخو

سخنرانی‎ها، مقالات، مصاحبه‎ها و تالیفات

طبقه بندی موضوعی

۴ مطلب در آبان ۱۳۹۵ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰
معاون بین الملل دبیرخانه کنگره جهانی مقابله با جریان‌های تکفیری گفت: شهید عاشق کار بود و شب و روز برایش فرقی نمی‌کرد و مخلصانه دنبال انجام کار بود.

به گزارش خاورستان، روز گذشته محسن خزایی خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در سوریه حین تهیه گزارش از منطقه عملیاتی حلب به شهادت رسید.

 

حجت الاسلام  محمدرضا خوشخو، معاون بین الملل دبیرخانه کنگره جهانی مقابله با جریان‌های تکفیری از افرادی  که از نزدیک با شهید خزایی در ارتباط بوده در گفتگو با خبرنگار خاورستان، اظهار کرد: برای اولین بار سه سال قبل در سال 92 بود که در سوریه با شهید خزایی آشنا شدم.

 

وی افزود: همایش‌هایی در خصوص جریان های تکفیری و خطرات آن‌ها برگزار می شود و سه سال پیش این همایش برای اولین بار در سوریه برگزار می‌شد که در این همایش با شهید آشنا شدم.

 

معاون بین الملل دبیرخانه کنگره جهانی مقابله با جریان‌های تکفیری با بیان اینکه مسئولیت اطلاع رسانی، تبلیغات و پوشش خبری بر عهده شهید خزایی بود، گفت: ایشان هماهنگی لازم را انجام داد و پوشش خبری مناسبی از همایش ارائه شد.

 

خوشخو تصریح کرد: شهید خزایی انسان فعال، با نشاط و پیگیری بود و حتی در زمان کوتاهی مستندی چند دقیقه ای از سوریه را تهیه کرد که از صدا و سیما پخش شد.

 

وی ادامه داد: شهید عاشق کار بود و شب و روز برایش فرقی نمی‌کرد و مخلصانه پیگر انجام فعالیتش بود.

 

معاون بین الملل دبیرخانه کنگره جهانی مقابله با جریان‌های تکفیری بیان کرد: شهید کار خود را برای اسلام و اهل بیت(ع) انجام می‌داد و حساسیت خاصی به حضرت زینب(س) و حضرت رقیه(س) داشت و می‌گفت که این بزرگان ناموس اهل بیت(علیهم السلام) هستند و باید تلاش در حفظ حریم آنها داشته باشیم.

 

خوشخو اضافه کرد: سال بعد نیز در سوریه با شهید دیدار داشتم و مشاهده کردم که با همان روحیه و پیگیری به دنبال امور است.

 

وی خاطرنشان کرد: افرادی که به درجه شهادت نائل می‌شوند اعمالی دارند که خداوند آنها را انتخاب می‌کند و شهادت تنها هنر مردان خدایی است.

 

گفتگو شهید محسن خزایی با شهید محمد توفیق البوطی 


  • محمدرضا خوشخو
  • ۰
  • ۰
گروه اجتماعی: مدیر بنیاد فرهنگی مهدی موعود(عج) خراسان جنوبی با اشاره به برخی از ویژگی‌ها رفتاری و ارزشی شهید محسن خزایی که روز گذشته در سوریه به شهادت رسید، گفت: دفاع از حرم اهل بیت(ع) انگیزه مضاعفی به شهید خزایی برای خبرنگاری داده بود.

حجت‌الاسلام محمدرضا خوشخو مدیر بنیاد فرهنگی مهدی موعود(عج) خراسان‌جنوبی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، گفت: در روایات دینی از شهید به عنوان ناظر و گواه یاد شده و معصومین(ع) بهترین مرگ‌ها را کشته شدن در راه خدا دانسته‌اند.

وی اظهار کرد: در روایتی از رسول الله(ص) نقل شده که بالاتر از هر کار خیر، کار نیک دیگری است تا اینکه فردی در راه خدا به شهادت برسد که بالاتر از شهادت و کشته شدن در راه حق خیری و نیکی بالاتری نیست.

مدیر بنیاد فرهنگی مهدی موعود(عج) خراسان جنوبی با اشاره به شهادت مرحوم محسن خزایی خبرنگار صدا و سیما در سوریه بیان کرد: آشنایی اینجانب با این شهید بزرگوار به سال ۱۳۹۲ برمی‌گردد که برای برگزاری پیش نشست کنگره مقابله با جریان‌های تکفیری به سوریه رفتم.

تلاش بی‌وقفه شهید خزایی در عرصه خبر

خوشخو ادامه داد: این نشست در شرایط بسیار سخت سوریه انجام گرفت و یکی از کسانی که بسیار در برگزاری آن با ما همکاری کرد، شهید محسن خزایی بود که در آن زمان مسئول بخش فرهنگی نهاد ولی فقیه در سوریه و خبرنگار اعزامی ایران بود.

وی افزود: شهید خزایی با میل و رغبت مسئولیت پوشش خبری نشست را بر عهده گرفت و با توجه به شوق و علاقه زیادی که به شغلش داشت در فرصت زمان بسیار کوتاهی با سایر خبرگزاری‌ها برای پوشش نشست هماهنگ کرد.

مدیر بنیاد فرهنگی مهدی موعود(عج) خراسان‌جنوبی گفت: شهید خزایی بدون اغراق در عرصه خبر بسیار پر تلاش بود، به‌گونه‌ای که در مدت زمانی که ما در سوریه بودیم مستندی که ساختش زمانی طولانی وقت می‌برد، تهیه کرد و ما با خود به ایران آوردیم و در شبکه‌های مختلف ایران نمایش داده شد.

خوشخو اظهار کرد: در آن شرایط سخت ایشان شب بعد از نشست نیز کنفرانس خبری برگزار کرد که یکی از نتایج آن مصاحبه با فرزند شهید محمد سعید رمضان البوطی بود که در سال ۹۲ در مسجد ایمان سوریه به همراه ۵۰ نفر از شاگردانش به شهادت رسید.

شهید خزایی دفاع از حرم اهل بیت(ع) را رسالت و وظیفه می‌دانست

وی ادامه داد: ارتباط ما با شهید بعد از این نشست هم ادامه یافت چرا که هم می‌خواستیم از اوضاع و احوال سوریه مطلع باشیم و هم سال بعد نیز برای تهیه مستندی دیگر به سوریه رفتم و با شهید بزرگوار دیداری داشتم.

مدیر بنیاد فرهنگی مهدی موعود(عج) خراسان‌جنوبی گفت: شبی که ما در دفتر نهاد ولی فقیه در منطقه زینبیه بودیم وضعیت دشواری بود، آب و برق مداوم قطع و وصل می‌شد و صدای گلوله و انفجار مرتب به گوش می‌رسید.

خوشخو ادامه داد: یکی از همراهان صبح پرسید با این وضع دیشب را چگونه گذراندید و آیت الله حسینی نماینده ولی فقیه در سوریه در آن زمان به شوخی گفتند تروریست‌ها خیلی از ما دورند و ۳۰۰ متر با ما فاصله دارند! اما شهید خزایی بیان کرد که امام حسین(ع) نسبت به اهل بیتش بسیار حساس بود و از این منظر کار ما در دفاع از اهل بیت امام(ع) بسیار مهم است.

وی یادآور شد: همین مسائل انگیره کار و تلاش را در شهید خزایی به وجود می آورد و در نهایت نیز به سعادت ابدی و همیشگی رسید و جان را تقدیم محبوب کرد.

حکیمه بهمن‌زاده


لینک

  • محمدرضا خوشخو
  • ۰
  • ۰
گروه معارف: مدیر بنیاد فرهنگی مهدی موعود(عج) خراسان‌جنوبی گفت: در زمینه ارتباط قلبی باید گفت پرهیز از گناه؛ راه اصلی ارتباط معنوی با امام زمان(عج) در عصر غیبت است و هر اندازه که از گناه و زشتی دوری کنیم، به همان نسبت به حضرت مهدی(عج) نزدیک شده‌ایم.

همایش جریان های تکفیری در تربت جام

حجت‌الاسلام محمدرضا خوشخو، مدیر بنیاد فرهنگی مهدی موعود(عج) خراسان‌جنوبی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) خراسان‌جنوبی، گفت: ممکن است برای بسیاری از افراد این سوال پیش آید که در زمانه غیبت چگونه می‌توان با امام که همه به او محتاجیم ارتباط برقرار کرد.

وی اظهار کرد: در وهله اول باید معنای درست غیبت را بدانیم، غیبت به معنای پوشیده بودن از نگاه مردم و نشناختن ایشان توسط عموم مردم است، و به معنای عدم حضور در جامعه نیست که این مهم بسیار قابل تأمل و توجه است.

مدیر بنیاد فرهنگی مهدی موعود(عج) خراسان‌جنوبی بیان کرد: ارتباط از دو منظر می‌تواند مورد توجه قرار گیرد که از یک منظر ارتباط فکری و از جنبه دیگر ارتباط قلبی با امام معصوم است که در این زمینه به نکاتی اشاره می‌کنیم.

خوشخو ادامه داد: در زمینه ارتباط فکری، یکی از نائبان امام زمان(عج) از ایشان پرسید که در عصر غیبت در برخورد با سؤالات و اتفاقات چه باید کرد که ایشان پاسخ دادند در مورد رویدادهای آینده برای شناخته وظیفه خود به راویان حدیث ما( فقها) مراجعه کنید که آنان حجت شما بر من و من حجت خدا بر آنان هستم.

وی افزود: اما در زمینه ارتباط قلبی باید گفت پرهیز از گناه؛ راه اصلی ارتباط معنوی با امام زمان(عج) در عصر غیبت است و هر اندازه که از گناه و زشتی دوری کردیم به همان نسبت به حضرت مهدی(عج) نزدیک شده‌ایم.

مدیر بنیاد فرهنگی مهدی موعود (عج) خراسان‌جنوبی گفت: یکی دیگر از راه‌های ارتباط با امام معصوم(عج) توجه به ادعیه معتبر چون زیارت آل‌یاسین، دعای فرج، دعای ندبه، زیارت امین الله است و شایسته است که به خواندن ادعیه توجه ویژه‌ای داشته باشیم.

خوشخو یادآور شد: به ویژه توصیه می‌شود که به زیارت جامعه کبیره توجه ویژه‌ای داشته باشیم، چرا که مفاهیم این دعای معتبر درس بزرگ امام‌شناسی است.

حکیمه بهمن زاده

لینک

  • محمدرضا خوشخو
  • ۰
  • ۰


گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیر بنیاد مهدی موعود(عج) خراسان‌جنوبی گفت: واژه «وَیْل» در سوره‌های متعددی از قرآن کریم مانند ابراهیم، همزه و مطففین به کار رفته و هشدارهایی را به انسان می‌دهد.

حجت‌الاسلام محمدرضا خوشخو، مدیر بنیاد مهدی موعود(عج) خراسان‌جنوبی، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان‌جنوبی، گفت: واژه «وَیْلٌ» در موارد متعددی در قرآن کریم به کار رفته و مفسران در معنای آن به مواردی چون نام یکی از چاه‌های جهنم و یا به معنی وای اشاره کرده‌اند.

وی اظهار کرد: به طور خلاصه می‌توان گفت این واژه یکی از هشدارهای قرآنی است که بررسی آن ما را به نتایج آگاهی‌بخشی می‌رساند، از جمله در سوره بقره آیه ۷۹ سه بار این کلمه به کار رفته شده و به کسانی که سخنان خودشان را به خدا نسبت می‌دهند، هشدار داده شده است.

واژه‌ای که در آیه ۷۹ سوره بقره سه بار به کار رفته است

مدیر بنیاد مهدی موعود(عج) خراسان‌جنوبی بیان کرد: در این آیه آمده است: «فَوَیْلٌ لِلَّذِینَ یَکْتُبُونَ الْکِتَابَ بِأَیْدِیهِمْ ثُمَّ یَقُولُونَ هَذَا مِنْ عِنْدِ اللَّهِ لِیَشْتَرُوا بِهِ ثَمَنًا قَلِیلًا فَوَیْلٌ لَهُمْ مِمَّا کَتَبَتْ أَیْدِیهِمْ وَوَیْلٌ لَهُمْ مِمَّا یَکْسِبُونَ؛ پس واى بر کسانى که کتاب هایی با دستهاى خود مى‌‏نویسند، سپس مى‏‌گویند این از جانب خداست تا بدان بهاى ناچیزى به دست آرند، پس واى بر ایشان از آنچه دست‌هایشان نوشته و واى بر ایشان از آنچه از این راه به دست مى‌‏آورند».

خوشخو ادامه داد: اما بیشترین کاربرد واژه وَیْل مربوط به سوره مرسلات است که در این سوره ۱۰ بار به کار رفته شده است و به کسانی که نعمت‌های الهی و شگفتی‌های آفرینش را تکذیب کرده و دروغ می‌شمارند هشدار داده است.

وی افزود: تکذیب‌کنندگان روز جزا، تکذیب‌کنندگان آفرینش انسان توسط پروردگار و تکذیب‌کنندگان نعمت‌های بهشتی از جمله کسانی هستند که خداوند در سوره مرسلات با واژه وَیْل به آنان هشدار می‌دهد تا مراقب گفتارهای خود باشند.

هشدار به تمسخرکنندگان دیگران با استفاده از واژه ««وَیْل»

مدیر بنیاد فرهنگی مهدی موعود(عج) خراسان‌جنوبی گفت: همچنین در سوره همزه نیز از این واژه برای کسانی که دیگران را مورد تمسخر قرار می‌دهند و در حوزه اخلاق و ارتباط با دیگران دچار ولنگاری در رفتار هستند، هشدار داده شده است.

خوشخو اظهار کرد: در سوره ماعون نیز از این واژه استفاده شده است و نکته جالب این جا است که در این سوره نمازگزاران مورد هشدار قرار داده شده‌اند، البته نمازگزارانی که نسبت به نماز سهل انگاری می‌کنند و یتیم را از خود رانده و اهل ریاکاری هستند.

وی یادآور شد: در سوره‌های ابراهیم، جاثیه، فصلت و مطففین نیز به انسان‌ها با استفاده از این واژه هشدار داده شده است که بررسی آن زنگ هشداری برای افراد است.

حکیمه بهمن‌زاده

لینک

  • محمدرضا خوشخو