حجتالاسلام محمدرضا خوشخو، مدیر بنیاد مهدویت خراسانجنوبی به عنوان فردی که با شخصیت مرحوم آیت الله خزعلی آشنایی داشت، در گفتگو با خبرنگار خاورستان، ضمن تسلیت فوت ایشان، اظهارکرد: یکی از ویژگیهای آیت الله خزعلی این بود که از فرصت طلایی عمرشان نهایت استفاده را میبردند.
وی افزود: زمانی که ایشان هم در مجلس خبرگان و هم در قم نیز حضور داشتند در مسیر رفت و برگشت تهران و قم، قرآن و نهج البلاغه را در سن بالا حفظ کردند و به نظرم این موضوع نشان دهنده اهتمام ویژه ایشان به قرآن و نهج البلاغه و استفاده حداکثری از زمان است.
مدیر بنیاد مهدویت خراسانجنوبی از آیت الله خزعلی به عنوان یک انسان انقلابی، وفادار به حضرت علی(ع) و پیرو ولایت و رهبری یاد کرد و افزود: ایشان به معنای واقعی یک استاد اخلاق بودند.
حجت الاسلام خوشخو با اشاره به خاطره حضور ایشان در بیرجند، گفت: ایشان میگفتند علامه امینی گفتهاند که هرکس بعد از شنیدن نام حضرت علی (ع) صلوات بفرستد وی را در ثواب نوشتن کتابم شریک میکنم و ایشان نیز میگفتند همانطور که در اذان بعد از شنیدن "اشهد ان محمد رسوال الله" صلوات میفرستیم بعد از شنیدن "اشهد ان علیا ولی الله" نیز صلوات بفرستیم و استدلال ایشان نیز از این صلوات فرستادن با هم آمدن نام پیامبر (ص) و حضرت علی (ع) در خیلی از موارد و جایگاه والای امیرالمومنین(ع) بود.
وی با بیان اینکه ایشان بنیاد بینالمللی غدیر را در بسیاری از نقاط تأسیس کردند، گفت: خدمات ایشان در راستای غدیرشناسی بسیار ارزنده وشایسته است.
مدیر بنیاد مهدویت خراسانجنوبی تأکید کرد: نظم، زهد و ولایتمداری از ویژگیهای تحسین برانگیز آیتالله خزعلی بود که نشاندهنده ویژگی برجسته این شخصیت وارسته است.
حجتالاسلام خوشخو بیان کرد: ایشان در زمان بعد از جنگ به کربلا رفته بودند و بعد از بازگشت خیلی به هم ریخته شده بودند و گریه میکردند و میگفتند که اگر میخواهید مظلومیت ائمه را ببینید به عراق بروید و ببینید که ائمه ما در چه مظلومیتی هستند.
وی یادآور شد: ایشان از زیارت کربلا مهر و تربت امام حسین(ع) را به عنوان سوغات برای من آوردند که برای من یک هدیه تأثیر گذار بود و من نیز آن را به پدرم دادم.
مدیر بنیاد مهدویت خراسانجنوبی به خطبه غدیر نیز اشاره کرد و گفت: در این خطبه 40 بار از حضرت علی (ع) نام برده شده است و به همه توصیه میکنم که نسبت به حفظ، قرائت و درک خطبه غدیر اهتمام داشته باشند.